Povestea

Bine ati venit la Save Bee !

Save Bee s-a nascut asa cum imi place sa cred ca se naste orice business : din dragoste pentru frumos.

In anul 2017 am creat  primele  lumanari din ceara naturala tip fagure, iar energia simtita atunci am stiut ca trebuie sa o impart cu cat mai multa lume.  Sper sa o mai fac mult timp de acum incolo, ca tare drag imi e!

Astazi in atelierul Save bee dupa mai bine de 1 an de cercetare, realizam  lumanarile tip fagure in diverse culori, fiind unici producatori in Romania.

Lucram doar cu ceara 100% naturala de albine  de la apicultorii din tara si punem mereu accent pe calitate.

Intr-o lume moderna in care totul este produs in masa, ne place sa cream fiecare din produsele noastre manual, unul cate unul.

Aceste lumanari elegante, colorate si  cu miros natural din stup, adauga finete oriunde sunt asezate si nu pot trece neobservate odata ajunse la evenimentul tau. Suntem siguri ca te vei indragosti de  aceste lumanari la fel ca noi.

Ne straduim sa iti oferim mereu cele mai originale, inovative si delicioase lumanari. Credem  ca toti clientii merita cea mai buna calitate atat in produse cat si in servicii.

Sper sa simti in fiecare lumanare toata dragostea si entuziasmul cu care a fost realizata.

Ori de cate ori faci o fotografie, asigura-te ca ne etichetezi   #savebee sau @savebee deoarece ne-ar placea sa te alaturi comunitatii.

Multumim ca ai ales sa faci parte din povestea Save Bee!

Handmade with love,

Save Bee

× Whatsapp