Termeni și condiții

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.savebee.ro

                Vânzarea în Magazinul online se bazează pe Termenii și Condițiile acestui Magazin online, pe care fiecare client trebuie să îi citească înainte de a comanda.

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.

Informaţii privind compania

                Savebee este marcă a SAVEBEES  S.R.L. şi este proprietarul site-ului savebee.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website.

SAVEBEES  S.R.L. este persoană juridică înregistrată în România, la Registrul Comerţului, având sediul social în Vânători-Neamţ, str. Ştefan cel Mare,nr.180, tel. 0747939249, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J27/1031/2016, având cod fiscal 36798583.

Informaţii privind produsele şi preţul lor

                Savebee produce şi comercializează lumânări tip fagure din ceară naturală de albine. Produsele Savebee sunt realizate manual, iar micile diferențe privind culorile pot să difere in funcţie de intensitatea ecranului, luminozitatea si rezolutia fotografiilor. Diametrul lumânării poate varia cu ± 5mm.

                Prețurile practicate de Savebee pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi includ TVA, deoarece Savebees S.R.L  este companie neplătitoare de TVA.  La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător – vezi Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare.

Informaţii privind achiziţia

Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Informaţii privind plata

Magazinul oferă doua metode de plata:

  • Numerar la livrare – clientul achita produsele în momentul livrării
  • Plata cu cardul – se accepta carduri de plată, inclusiv MasterCard și Visa.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare

Tipuri de livrare:

Produsele vor fi pregătite pentru livrare și ansamblate în forma finală.

Termenul de livrare este de 1-4 zile lucrătoare.

Vei fi anunțat/ă când coletul a plecat de la noi.

Din momentul în care predăm coletul curierului, produsele pot ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare (excepție sâmbătă și duminica și zilele de sărbători legale), la adresa pe care ne-ai transmis-o. Există totuși și situații în care coletul va ajunge la tine după mai mult de două zile, dar de regulă acest lucru depinde de curier. Din acest motiv nu putem garanta un timp minim de livrare.

Savebee își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare.

Stocurile pe site sunt aduse la zi des, dar unele erori de comunicare pot surveni. Dacă produsul comandat nu se mai află în stoc, vă contactăm cu detalii.

Informaţii privind returul produselor

Urmatoarele categorii de produse nu vor putea fi returnate:

Produse de tip comanda specială, adică confecționate după specificațiile/dimensiunile tale.

ATENTIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate. În cazul în care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate în aceeași stare, cu etichetele intacte și împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte .

Informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

× Whatsapp